Zadzwoń do nas: +48 530 504 008
Witamy, zarejestruj się
Zadzwoń do nas: +48 530 504 008
Adres email
Hasło

Casanuova Di Ama

  • Casanuova Di Ama

    To gospodarstwo zajmujące się produkcją oleju leży pomiędzy średniowiecznymi miastami Raddą i Gaiole w sercu regionu Chianti Classico i jest idealną lokalizacją na degustacje win toskańskich. Przy bramie mieści się XIV-wieczna rzymska kaplica, a gospodarstwo zarządzane jest przez bardzo przyjacielską i serdeczną rodzinę, bardzo dumną z produkcji dobrej jakości wina, wytwarzanego metodami naturalnymi, począwszy od Chianti Classico Riserva do czerwonych i białych odmian win stołowych.

    Degustacje wina toskańskiego w gospodarstwie
    Degustacje win mogą zostać zorganizowane w gospodarstwie lub można zjawić się niezapowiedzianie i po prostu poprosić o degustację. Prowadzone są tu też cotygodniowe popołudnia z degustacją wina, gdzie wraz z innymi turystami mamy możliwość odbycia wycieczki z przewodnikiem po gospodarstwie i wytwórni wina. Gospodarz Daniella jest przemiłą osobą i pozwoli ona na degustację wielu różnych odmian wina, a także dostarczy informacji na ich temat. Cała rodzina jest bardzo dumna z produkowanej przez nich niepowtarzalnej oliwy z oliwek, dzięki której są w stanie przygotować jeszcze smaczniejsze potrawy, którymi można się uraczyć podczas tego przepysznego popołudnia.

    Osoby, które zatrzymują się w dwóch naszych posiadłościach w Chianti ucieszą się na wieść, że właściciele posesji organizują cotygodniowe zwiedzanie farmy wraz z degustacją wina. Spacer poprzez winnice z pewnością uprzyjemni kilkugodzinną degustację wina oraz oliwy z oliwek. Nie musimy się martwić powrotem samochodem, ponieważ po degustacji udajemy się do domu wakacyjnego piechotą!


    Tel: +39 0577 746119
    Strona: www.agrariacasanuovadiama.it

Poznaj Toskanię na wycieczkach z

Livorno Cooking Lesson: Market to the Table

Visit the Central Market in Livorno and learn to cook like an Italian on a 4.5-hour cooking class. Enjoy a delicious Tuscan meal at the end of the class with the unique dishes you prepared. There is literally no better way to gain a unique insight of Tuscany’s culture and traditions than through its food. The dishes and ingredients that characterize the region’s tradition are of humble origins but extremely rich in flavor, taste and every single one of them has its history.

from 80 Euro

Skip the Line: Florence Uffizi Gallery Tickets

Skip the line at the Uffizi Gallery in Florence, and explore the impressive art gallery at leisure. The entrance ticket gives access to all of the museum's countless treasures, so head inside to ogle some 1,500 pieces of art. Pass paintings by early-Renaissance trendsetters such as Fra Angelico, and then gaze in awe at striking paintings by the High Renaissance heavyweight Michelangelo. Spend as much time as you want inside and look out for highlights like ‘Doni Tondo’ and more.

from 28 Euro

Small-Group Pasta Class from Scratch with Seasonal Ingredients

Pasta in Italy has infinite shapes and styles. Some are long and thin, like spaghetti. Others brim with fillings of cheese, braised meat, amazing vegetables or fish, organic, seasonal and locally-sourced. During this 3-hour class, limited to 8 participants, you are guaranteed one-on-one interaction with your cooking instructor. Learn how to form and fill traditional of stuffed pasta, how to prepare the main kind of dough for filled pastas and best ways to pair with its own delectable sauce.

from 67 Euro

Photography Bike Tour of Florence

Lense on Florence: take a private guided trip through the historical centre of Florence.
Learn about the art and history of this city, see and photograph some of its most compelling views and highlights.

from 29 Euro
Zapytaj o oferty
Szukaj
Dodaj zakładkę
To Toskania na Facebooku