Zadzwoń do nas: +48 530 504 008
Adres email
Hasło
Adres email
Hasło

Fagioli all'uccelletto

  • Fagioli all'uccelletto (Duszona fasola)

    Liczba porcji: dla 4 osób
    Czas przygotowania: 130 minut
    Kalorie: 500/porcja
    Poziom trudności 1 na 3

    Składniki
    300 g świeżej fasoli cannellini
    1/2 szklanki oliwy z oliwek
    200 g pomidorów z puszki
    4 kiełbaski wieprzowe
    1 gałązka szałwii
    2 ząbki czosnku
    sól do smaku
    pieprz mielony do smaku

    1. Zacząć od ugotowania fasoli, co wymaga szczególnej uwagi: należy umieścić fasolę w garnku, może być z terakoty, i zalać wodą na wysokość 4 palców.
    2. Powoli doprowadzić do wrzenia, po czym zmniejszyć ogień i dalej gotować na małym ogniu aż fasola będzie miękka (ale nie może się rozpadać).
    3. Gdy fasola będzie gotowa, w rondlu rozgrzać olej i podsmażyć na nim czosnek i gałązkę szałwii.
    4. Po 2-3 minutach dodać pomidory z puszki i dusić aż powstanie dość gęsty sos.
    5. Następnie dodać ugotowaną wcześniej fasolę i obrane kiełbaski, i gotować jeszcze przynajmniej przez 15 minut.
    6. Doprawić solą i pieprzem.
    7. Podawać na gorąco bezpośrednio po przygotowaniu.

    Pobierz przepis

Poznaj Toskanię na wycieczkach z

Chianti and Castle Tour from Siena

Discover the beauty of the Tuscan countryside on this 5-hour tour. Visit two wineries and learn about the process of wine-making. Enjoy a variety of tasting opportunities including wine and oil. Spend free time in the medieval village of Monteriggioni.

from 60 Euro

Livorno Shore Excursion: Pisa, Florence and Chianti Wine Private Day Trip

Visit Pisa and Florence with a private tour guide who really describe the local Italian life. Explore the streets comfortably. Before going back, stop in a farm for a Chianti wine tasting.

from 90 Euro

Florence Tuscan Lunch and Tiramisu Cooking Class

Enjoy an authentic Italian food experience in the home of a local chef who penned the cook book ‘Tiramisu Amore Mio.’ Just minutes from Florence's Ponte Vecchio, in the chef’s own home, you’ll take part in a hands-on cooking class to create three different versions of the beloved Italian dessert tiramisu. This small-group experience, with just 12 people, also includes a Tuscan lunch and access to online recipes.

from 29 Euro

Livorno Departure Transfer: Central Florence to Cruise Port

For a hassle-free cruise transfer, arrange a private driver from central Florence to Livorno Port. Transfer services are available 7 days a week. When making a booking, you will need to advise your cruise details and your Florence tour details (if applicable). Your transfer will be confirmed within 24 hours of booking and you will be provided with a travel voucher to present to the driver. It's that easy!

from 46,42 Euro
Zapytaj o oferty
Szukaj
Dodaj zakładkę
To Toskania na Facebooku