Zadzwoń do nas: +48 223079889
Adres email
Hasło

Fagioli all'uccelletto

  • Fagioli all'uccelletto (Duszona fasola)

    Liczba porcji: dla 4 osób
    Czas przygotowania: 130 minut
    Kalorie: 500/porcja
    Poziom trudności 1 na 3

    Składniki
    300 g świeżej fasoli cannellini
    1/2 szklanki oliwy z oliwek
    200 g pomidorów z puszki
    4 kiełbaski wieprzowe
    1 gałązka szałwii
    2 ząbki czosnku
    sól do smaku
    pieprz mielony do smaku

    1. Zacząć od ugotowania fasoli, co wymaga szczególnej uwagi: należy umieścić fasolę w garnku, może być z terakoty, i zalać wodą na wysokość 4 palców.
    2. Powoli doprowadzić do wrzenia, po czym zmniejszyć ogień i dalej gotować na małym ogniu aż fasola będzie miękka (ale nie może się rozpadać).
    3. Gdy fasola będzie gotowa, w rondlu rozgrzać olej i podsmażyć na nim czosnek i gałązkę szałwii.
    4. Po 2-3 minutach dodać pomidory z puszki i dusić aż powstanie dość gęsty sos.
    5. Następnie dodać ugotowaną wcześniej fasolę i obrane kiełbaski, i gotować jeszcze przynajmniej przez 15 minut.
    6. Doprawić solą i pieprzem.
    7. Podawać na gorąco bezpośrednio po przygotowaniu.

    Pobierz przepis

Poznaj Toskanię na wycieczkach z

Florence Walking Tour & Skip-the-Line Uffizi Gallery

Grasp the essence of Florence with our Uffizi Gallery and Florence Walking Tour. In little over four hours, you will be able to acquaint yourself with the city’s streets, landmarks, history as well as one of the most visited museums, the Uffizi.

On your journey, you will see and learn about the famous Ponte Vecchio, the stunning Brunelleschi’s Duomo, Baptistery’s golden Gates of Paradise and much more. Afterwards, you will be granted a lucrative skip-the-line entry to the ever-busy Uffizi Gallery. Inside, our expert guide will share with you all there is to know about important artworks as well as the techniques and tools the artists used to create them. After the tour is over, you can stay inside until the closing and explore the museum at our own pace.

from 60 Euro

Tuscan Cooking Class in Siena

Fall in love with Tuscany through its food during a 4-hour Tuscan cooking class in Siena! Under the watchful eye of your host – a professional local chef – learn the secrets of Tuscany’s renowned cuisine to put together a lavish spread of ‘antipasto’(appetizer) and pici pasta. At the end of your class, sit down with your host and fellow food lovers to enjoy your creations along with a glass of wine – just as the Tuscans do!

Numbers are limited to 15 on this small-group cooking class, ensuring you’ll enjoy personalized attention from your host.

from 89 Euro

Uffizi Gallery Monolingual Tour from Lucca

Spend a day exploring the sights of Florence, including a guided skip-the-line tour of the Uffizi Gallery, with this 11.5-hour trip from Lucca. Enjoy plenty of free time in Florence before and after the Uffizi tour to see the sights at your leisure. See the unparalleled collection in the Uffizi Gallery during a roughly 2-hour tour, including works by Botticelli, Michelangelo, Raphael, and Leonardo da Vinci.

from 65 Euro

Shore Excursion to Volterra, Bolgheri & Tuscan Seaside from Livorno

9-hour tour 
Round trip transportation from/to the port/ship
Comfortable air conditioning minivan
Professional tour guide-driver
English speaking driver
Visit of Volterra
Drive across Tuscany
Visit of Bolgheri and free time for lunch 
Drive along the Tuscan Seaside (Photo stops)
Free wi-fi on board
Free water on board

from 750 Euro
Zapytaj o oferty
Szukaj
Dodaj zakładkę
To Toskania na Facebooku