+48 223079889

Zarejestruj się


Toskańska duszona wieprzowina

  • Toskańska duszona wieprzowina

    Ilość porcji: 6
    Czas gotowania: 6-8 godzin w w wolnowarze
    Stopień trudności: 1/3

    Składniki
    250 g suchej fasoli cannellini
    kawałek boczku wieprzowego (ok. 400 g)
    2 duże cebule
    3 marchewki
    4 pomidory
    2 młode cukinie
    2 ząbki czosnku
    3 łyżeczki półsuchej szałwi
    świeżo mielona sól i pieprz
    1 puszka pomidorów
    1 szklanka białego wina Chianti

    1. Namocz fasolę w zimnej wodzie przez noc.
    2. Odlej wodę, przepłucz fasolę, po czym wsyp na dno wolnowara
    3. Umieść cebulę i marchewkę wokół boków naczynia. Dodaj pomidory i cukinię.
    4. Wymieszaj czosnek i szałwię. Rozsmaruj tę pastę na dole wieprzowiny i przenieś do wolowara.
    5. Wlej szklankę Chianti i posyp solą i pieprzem.
    6. Gotuj w wysokiej temperaturze przez 5 godzin lub przy niskich temperaturach przez 8 godzin.
    7. Kilka godzin przed podaniem dodaj puszkę pomidorów. W razie potrzeby można dodać wodę (lub wino), ale wolnowar zawsze utrzymuje całą parę i wilgoć, dzięki czemu zwykle nie trzeba dodawać dużo płynów.
    8. Gdy wieprzowina będzie ugotowana i zacznie się rozpadać się, mieszaj zawartość wolowara co pół godziny, aby smaki się przenikały i upewnij się, że wszystko jest przykryte gęstym sosem pomidorowym.
    9. Podawaj z kawałkiem grillowanego chleba.

    Przepis autorstwa Cheryl Pasquier
    http://madhousefamilyreviews.blogspot.co.uk/2016/09/madhouse-recipe-tuscan-slow-cooked-pork-and-beans.html

Poznaj Toskanię na wycieczkach z

Wine tour with a Sommelier

Part of the experience in coming to Chianti and Tuscany is learning about all that wine country has to offer beyond the big names and most visited regular spots.  
Enjoy having your own certified wine educator (Sommelier) and local wine expert take you around to his favorite and most personalized private spots. You will be one-on-one the entire day learning about wines, food and wine pairings, and the overall business of wine from vine to glass. Taste off the menu special wines, meet winery owners, winemakers and get the "behind the scenes" adventure of a lifetime that very few people get to experience.

from 171 Euro

Private Transfer - Florence (FLR) - Florence (1-3 people)

Book a smooth, reliable transfer and ARRIVE HAPPY.
Enjoy a pre-booked worry and hassle free transfer, no long taxi queues and a safe driving experience.
24/7 support available on telephone, Live Chat and email

from 50,8 Euro

Vip Exclusive private cooking experience in a private Tuscan Renaissance villa

This is a private class with professional chefs, for 1 person to larger private groups. Designed for the travellers seeking special personalised treatment, the chef will be at your complete disposal for a culinary learning and dining experience. The location is on a Tuscan estate which is a winery and olive oil producer, the magnificent original kitchen of the Villa Pandolfini dating to 1455, will be yours, be welcomed with a coffee or glass of prosecco, a signature apron and recipe book. Menus are designed by us, any special requests can certainly be catered for.
We propose a 4 course meal preparation from antipasto to dessert. This includes a first course of fresh pasta making, gnocchi, risotto or Florentine crepes for example. Main meat or fish with vegetable side and of course dessert. 
The accredited cooking school was the first of its kind and the best in the region. This is the perfect introduction to Tuscan cuisine for the aspiring foodie.

from 700 Euro

Private Half-Day Florence Walking Tour and Car

Florence is a small city and the best way to see it is with a Private Walking Tour.  Therefore this Private Tour is the perfect solution to discover Florence. A combination of Private Walking Tour and a photo-stop view from Michelangelo Square by car on Top of Florence.

from 88,84 Euro
Wyszukiwarka willi